In het begin

Mijn eerste ontmoeting met de PIE was in een klein lokaal restaurantje van het vredige Doubtful sound in Nieuw-Zeeland. Mijn reisgenote, een grote pie liefhebber, stond erop deze overheerlijke lekkernij te proberen… en zo is mijn enthousiasme voor de pie begonnen… de daaropvolgende weken van mijn reis heb ik bijna iedere dag een pie geprobeerd… van pie in lokale tentjes / truckers cafés tot aan lunchrooms / restaurants, en zo kwam mijn inspiratie om de pie in Holland te introduceren.

De oorsprong van de pie is ergens in de middeleeuwen, er schijnt zelfs bewijs te zijn dat de pie uit het oude Egypte afstamt. In het verleden werd het deeg gebruikt om het vlees te conserveren, maar later werd het recept van het deeg aangepast dat het smakelijk en eetbaar werd.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de vleesbranche en ook enkele jaren als kok weet ik wat het lekkerste stukje vlees is en hoe deze op de beste manier is te bereiden, dit zal je ook terugproeven in al mijn recepten. Ik geloof dat in de laatste vijf jaar de Nederlandse eetgewoonten zo zijn veranderd, dat de introductie van dit product zeker ook bij de Nederlanders zal aanslaan.

De POM-PIE is gevuld met alleen de allerbeste ingrediënten en kan niet alleen als snack, maar zelfs als hele maaltijd geconsumeerd worden. Al onze pie's zijn met de hand en zeer zorgvuldig gemaakt.

Pom-Pie