Pom-Pie assortiment

Assortiment

Rundvlees pie
Runderstoof met gekarameliseerde ui en verse champignons.

Zonder topping.

Thai chicken pie
Malse stukjes kip, sperziebonen, rode paprika en een milde Thaise groene curry.

Topping: paprikapoeder.

Gehakt & Kaas pie
Mager rundergehakt, rode uitjes, pommodori tomaat en kaas.

Topping: parmesan.

Spinach & feta pie *(V) (ook 100% biologisch verkrijgbaar)
Spinazie, feta, gefruite uitjes en pijnboompitten.

Topping: pijnboompitjes.

Minced Lamb pie
Gekruid lamsgehakt met paprika en courgette

Topping: havervlokken

Steak & Guinness pie
Klassieke pie met rundvlees gegaard in Guinness-bier. Een absolute aanrader!

Topping: bladerdeeg streep.

Paddenstoel  pie *(V)
Gevuld met mix van diverse paddestoelen.

Topping: peterselie.

Linzencurry pie *(V)
Vegetarische pie met biologische linzen in een indiase masala curry.

Topping: pompoenpitten

Pulled pork pie
Overheerlijk gekruid draadjesvlees van het varken.

Topping: stip chili pepertjes

*(V)= vegetarisch

Ons biologische assortiment;

Spinazie & feta pie (V)
Spinazie, feta en gefruite uitjes

Gekruid gehakt pie 
Mager rundergehakt met diverse groenten en kruiden.

Veggie curry pie (V)
Lekker mild pittige vegetarische curry pie met diverse groenten



Bereiding Pom-Pie

Heeft u een van onze pie's gekocht, maar weet u niet hoe u ze moet opwarmen? Verwarm de oven voor op 180 graden, daarna de pie's 20-25 minuten afbakken. Voor het kleine formaat 15-20 minuten.

De pie's van Pom-Pie zijn ideaal om in te vriezen voor later gebruik wanneer u een keer geen zin heeft om te koken. De pie's kunnen dan bevroren de oven in. U bakt ze dan alleen 20 minuten langer dan hierboven beschreven en op 160 graden i.p.v. 180!!