Pom-Pie assortiment

Assortiment

Rundvlees pie
Runderstoof met gekarameliseerde ui en verse champignons.

Zonder topping.

Thai chicken pie
Malse stukjes kip, sperziebonen, rode paprika en een milde Thaise groene curry.

Topping: paprikapoeder.

Gehakt & Kaas pie
Mager rundergehakt, rode uitjes, pommodori tomaat en kaas.

Topping: parmesan.

Spinach & feta pie *(V)
Spinazie, feta, gefruite uitjes en pijnboompitten.

Topping: pijnboompitjes.

Minced Lamb pie
Gekruid lamsgehakt met paprika en courgette

Topping: havervlokken

Steak & Guinness pie
Klassieke pie met rundvlees gegaard in Guinness-bier. Een absolute aanrader!

Topping: bladerdeeg streep.

Paddenstoel  pie *(V)
Gevuld met mix van diverse paddestoelen.

Topping: peterselie.

Linzencurry pie *(V)
Vegetarische pie met biologische linzen in een indiase masala curry.

Topping: pompoenpitten

**Special**

Pulled pork pie
Overheerlijk gekruid draadjesvlees van het varken.

Topping: stip chili pepertjes

*(V)= vegetarisch



Bereiding Pom-Pie

Heeft u een van onze pie's gekocht, maar weet u niet hoe u ze moet opwarmen? Verwarm de oven voor op 180 graden, daarna de pie's 20-25 minuten afbakken. Voor het kleine formaat 15-20 minuten.

De pie's van Pom-Pie zijn ideaal om in te vriezen voor later gebruik wanneer u een keer geen zin heeft om te koken. De pie's kunnen dan bevroren de oven in. U bakt ze dan alleen 20 minuten langer dan hierboven beschreven en op 160 graden i.p.v. 180!!